Spiegelverwarming

Geen beslagen spiegel dankzij spiegelverwarming

Spiegelverwarming kan in principe in iedere ruimte worden toegepast maar komt het best tot zijn recht in de badkamer: spiegelverwarming biedt de ultieme uitkomst in het voorkomen van beslagen spiegels. Door je badkamerspiegel te verwarmen verdwijnt de neergeslagen condens als sneeuw voor de zon en kun je ondanks een beslagen badkamer toch in je spiegel kijken. Je warme spiegel beslaat daarna ook niet meer! 

De verwarming is volledig geaard en aan te sluiten op uw lichtschakelaar, hierdoor warmt de spiegelverwarming op zodra het licht in de badkamer aan gaat. Op deze manier heb je nooit hinder van een beslagen spiegel en bespaar je op je energieverbruik. De 1 mm dunne zelfklevende verwarmer is eenvoudig achter elke spiegel te monteren. Het verwarmingselement is verpakt tussen twee lagen Mylar® folie versterkt met een aluminium laag. Dit zorgt ervoor dat de spiegelverwarmer sterk is, niet scheurt, niet onderhevig is aan veroudering en de warmte op een veilige manier verspreidt.  

Heb je een grotere spiegel of een andere vorm dan onze standaardafmetingen? Onze Speedheat specialisten kunnen speciaal voor jou spiegelverwarming op maat realiseren. Denk hierbij ook aan een kamerbrede spiegel, een extra hoge of een ronde spiegel. Heb je liever dat iemand bij je langskomt om de spiegelverwarming te installeren of ben je op zoek naar een afwijkende maat? Neem dan contact op met Speedheat vraag naar de mogelijkheden.  

  • Spiegelverwarmer 40×40 cm 30W

    0 out of 5
    55,99

Zekerheid van 35 jaar ervaring

Speedheat Nederland biedt zowel het merk Speedheat (met eigen warmteadviseurs en inclusief installatie) als Quickheat voor de professional die de installatie zelf wil uitvoeren. Speedheat werd in 1986 opgericht en voorziet sinds die tijd internationaal huizen en gebouwen van het unieke superdunne elektrische vloerverwarmingssysteem. In 1996 werd Speedheat Nederland opgericht, en sindsdien werden ook hier al vele woningen, gebouwen, schepen en projecten voorzien van het duurzame warmtecomfort van Speedheat. Onze ervaring delen wij graag met de professionals die samen met ons de schouders willen zetten onder de energietransitie!

Producteigenschappen

Quickheat-Floor Basic en het hele assortiment in de webshop van Quickheat zijn gebaseerd op het gepatenteerde verwarmingselement van Speedheat. Het verschil zit met name in de praktische ‘twincore ’, waardoor het systeem niet 1 maar 2 mm dun is. Verder is het even energiezuinig en net zo betrouwbaar. Ook Quickheat-Floor ligt direct onder het oppervlak met een grote dichtheid element?? per m2: het vermogen per meter is lager dan vergelijkbare producten, wat veiliger en comfortabeler is en beter voor de vloer. Bovendien warmt het tot 5x sneller op dan vergelijkbare producten! Op alle producten geldt een fabrieksgarantie van 5 jaar.

Meer technische info in bullets (leest snel, doelgroep heeft weinig tijd …

Account aanmaken

Bestellen in de webshop is heel eenvoudig. Als je een account aanmaakt, wordt de volgende keer dat je inlogt direct de juiste korting verrekend voor jou als professional. Bovendien kun je online je recente bestellingen zien en dus ook heel gemakkelijk een herhaalorder plaatsen.

Je hebt dit product zojuist toegevoegd: