Quickheat-Floor Basic elektrische vloerverwarming

Quickheat-Floor Basic elektrische vloerverwarming

“Het doe-het-zelf pakket bij uitstek op het gebied van elektrische vloerverwarming van slechts 2 mm dun voor onder elke vloer.”

De Quickheat-Floor Basic is een alles-in-één pakket met een ultradun verwarmingselement van 2 mm dik, dat op 6 mm zelfklevend wapeningsgaas is gelust. Dit zorgt voor een uiterst efficiënte installatie.  Dankzij de montage bovenop de vloer en de minimaal benodigde opbouwhoogte is hakken en frezen niet nodig. De Quickheat-Floor past op en onder elk type vloer en is uitermate geschikt als bijverwarming, maar ook hoofdverwarming. Nu recentelijk vernieuwd! Waar voorheen nog werd gewerkt met een retourdraad die terug naar het beginpunt moest is dit nu verleden tijd dankzij de Twincore.

  • Minder afwerkmateriaal nodig dankzij dun element van slechts 2 mm.
  • Meer ruimte voor vloerisolatie dankzij dun element van slechts 2 mm.
  • Snel op temperatuur door plaatsing vlak onder het vloeroppervlak.
  • Energiebesparend en egaal verdeelde warmte door lager vermogen per strekkende meter.
  • 5 jaar fabrieksgarantie en indien nodig een professionele reparatieservice dankzij de vakkennis en jarenlange ervaring van Speedheat.

Let op: De verwarming dient pas geïnstalleerd te worden nadat alle kluswerkzaamheden afgerond zijn om kans op beschadiging te beperken!

vloeropbouw quickheat-floor basic

Zekerheid van 35 jaar ervaring

Speedheat Nederland biedt zowel het merk Speedheat (met eigen warmteadviseurs en inclusief installatie) als Quickheat voor de professional die de installatie zelf wil uitvoeren. Speedheat werd in 1986 opgericht en voorziet sinds die tijd internationaal huizen en gebouwen van het unieke superdunne elektrische vloerverwarmingssysteem. In 1996 werd Speedheat Nederland opgericht, en sindsdien werden ook hier al vele woningen, gebouwen, schepen en projecten voorzien van het duurzame warmtecomfort van Speedheat. Onze ervaring delen wij graag met de professionals die samen met ons de schouders willen zetten onder de energietransitie!

Heb je een bedrijf en wil je dealer worden of heb je interesse om franchisenemer van Speedheat te worden? Klik op de link voor info en/of neem contact met ons op. Wij komen graag met jou in contact!

Producteigenschappen

Quickheat-Floor Basic en het hele assortiment in de webshop van Quickheat zijn gebaseerd op het gepatenteerde verwarmingselement van Speedheat met 35 jaar ervaring. De kracht  van Quickheat-Floor Basic zit met name in het praktische ‘twincore ’ element, waardoor het 2mm dunne systeem relatief snel aangelegd kan worden, zonder retourdraad. Het komt direct onder het vloeroppervlak te liggen waarbij de draden op 8cm. ‘opgelust’ zijn op een zelfklevende mat. Alle aangeboden systemen zijn elektrische infrarood verwarming, warmen zeer snel op, zijn even energiezuinig en net zo betrouwbaar. Voor de Quickheat Basic en Flex geldt een fabrieksgarantie van 5 jaar.

Account aanmaken

Bestellen in de webshop is heel eenvoudig. Als bedrijf kun je jezelf aanmelden als dealer zodat bij een volgende bestelling jouw gegevens reeds bekend zijn in ons systeem; recente bestellingen zijn zichtbaar en er kunnen herhaalorders geplaatst worden. Een éénmalige bestelling plaatsen is natuurlijk ook mogelijk. Ga in dat geval naar de webshop, kies jouw product(en) en bestel. Meer informatie over dealer worden?