Tapijtverwarming onder vloerkleed

Warme voeten dankzij onze tapijtverwarming

“Een snelle, geruisloze en comfortabele warmte dankzij onze dunne verwarmingsmat voor onder elk tapijt, karpet of vloerkleed.”

De RugBuddy tapijtverwarming is eenvoudig te installeren, efficiënt in gebruik en biedt net dat extra beetje warmte dat ontbreekt. Koude tocht is verleden tijd  met deze tapijtverwarming. Door de stekker in het stopcontact te steken warmt de verwarmingsmat binnen 15 à 30 minuten op en kun je genieten van een verwarmd kleed of tapijt. Afhankelijk van de ruimtetemperatuur, ondervloer, de dikte en dichtheid van je kleed, warmt de verwarmingsmat op tot ca.  27 à  30°C.

De RugBuddy® tapijtverwarming is een verwarmingsmat die je rechtstreeks onder je eigen vloerkleed, karpet of tapijt kunt plaatsen. De tapijtverwarming is aan weerszijden te gebruiken. Met het 2,4 meter lange aansluitsnoer in de hoek is deze makkelijk te positioneren in de ruimte. Het product is volledig geaard, voldoet als één van de weinige tapijtverwarming aan alle internationale IEC kwaliteits- en veiligheidseisen en met de ingebouwde aardlekbeveiliging geniet je gegarandeerd van een veilige en comfortabele warmte.

  • Comfortabele bijverwarming
  • Ideaal voor de zithoek, eetkamer, kinderkamer, kantoor etc.
  • Eenvoudig te plaatsen en eenvoudig  in gebruik
  • Stekkerklaar
  • Met ingebouwde aardlekbeveiliging

Wij adviseren je de tapijtverwarmingsmat te combineren met het anti-slip ondertapijt. Dit beschermt de tapijtverwarming, voorkomt uitglijden en heeft een isolerende werking waardoor je de warmte sneller zult voelen. Lees meer in  de technische specificatie over dit product en/of bekijk alvast de Handleiding tapijtverwarming.

Zekerheid van 35 jaar ervaring

Speedheat Nederland biedt zowel het merk Speedheat (met eigen warmteadviseurs en inclusief installatie) als Quickheat voor de professional die de installatie zelf wil uitvoeren. Speedheat werd in 1986 opgericht en voorziet sinds die tijd internationaal huizen en gebouwen van het unieke superdunne elektrische vloerverwarmingssysteem. In 1996 werd Speedheat Nederland opgericht, en sindsdien werden ook hier al vele woningen, gebouwen, schepen en projecten voorzien van het duurzame warmtecomfort van Speedheat. Onze ervaring delen wij graag met de professionals die samen met ons de schouders willen zetten onder de energietransitie!

Heb je een bedrijf en wil je dealer worden of heb je interesse om franchisenemer van Speedheat te worden? Klik op de link voor info en/of neem contact met ons op. Wij komen graag met jou in contact!

Producteigenschappen

De Rugbuddy® tapijtverwarming en het hele assortiment in de webshop van Quickheat zijn gebaseerd op het gepatenteerde verwarmingselement van Speedheat met 35 jaar ervaring. De kracht van de Rugbuddy ® zit met name in het unieke zelfregulerende  Litze verwarmingselement dat  voor Speedheat Nederland B.V. wordt vervaardigd. De verwarming  heeft een volledig aardscherm,  is geïsoleerd en getest tot 5000 Volt, is waterdicht, corrosiebestendig, heeft een draagkracht van 100kg/cm2 en is tot slot slechts 1,2 mm dun waardoor je de RugBuddy® niet zult zien of voelen onder het tapijt, alleen de warmte. Het verwarmingselement heeft zelfregulerende  eigenschappen, wat betekent dat het minder warmte genereert naarmate de temperatuur hoger wordt. Ontworpen voor oppervlaktetemperaturen  tussen 27°C tot 30°C (kamertemperatuur ca. 20°C). Voor de Rugbuddy® geldt een fabrieksgarantie van 2 jaar.

Account aanmaken

Bestellen in de webshop is heel eenvoudig. Je kunt een account aanmaken zodat bij een volgende bestelling jouw gegevens reeds bekend zijn in ons systeem; recente bestellingen zijn zichtbaar en er kunnen herhaalorders geplaatst worden. Een éénmalige bestelling plaatsen is natuurlijk ook mogelijk. Ga in dat geval naar de webshop, kies jouw product(en) en bestel.