Handleidingen

Rugbuddy

Handleiding voor de installatie

Quickheat-Floor® kun je heel gemakkelijk, onder nagenoeg ieder type vloerbedekking, zelf installeren. Inbegrepen in het productpakket zit namelijk een uitgebreide handleiding, die je stap voor stap door de installatie begeleidt. Deze kun je hieronder ook bekijken.

Heb je tijdens de aanleg toch nog vragen, dan kun je bellen met het servicenummer 0117 – 401500. Je krijgt dan het hoofdkantoor van Speedheat/ Quickheat-Floor aan de telefoon.

Mocht er tijdens de installatie onverwachts iets fout gaan, dan word je daar direct op geattendeerd door de Klikspaan, die je gratis bij het installatiepakket krijgt meegeleverd. Wil je zien hoe eenvoudig de installatie is? Bekijk dan onze Quickheat-Floor installatievideo’s hieronder.

Handleiding Quickheat Basic

Handleiding Quickheat thermostaat (verkort)

Handleiding Quickheat digitale klokthermostaat  (uitgebreid)

Handleiding Quickheat digitale wifi klokthermostaat

Handleiding ruimtethermostaat met draaiknop

Quickheat installatievoorschriften

Installatievideo

Quickheat- Floor is eenvoudig te installeren. Onderstaande installatievideo’s maken het installeren nog eenvoudiger. Deze geven stap voor stap weer hoe u het Quickheat Basic systeem en Quickheat Flex systeem kunt installeren.

Quickheat Basic
Draad op groen zelfklevend gaas, ideaal voor de grotere ruimtes zoals de keuken, woonkamer, slaapkamers etc. Onderstaande video illustreert hoe u Quickheat Basic kunt installeren.

Quickheat Flex
Draad op rol, ideaal voor ruimtes zoals badkamers met moeilijke hoekjes waar de draad op gaas niet altijd uitkomt, met tevens de mogelijkheid om het vermogen per m2 te bepalen, dus ook hoofdverwarming in de badkamer! De onderstaande video illustreert stap voor stap hoe u Quickheat Flex kunt installeren.

Quickheat onder laminaat.
Ons systeem kan onder ieder type vloer, zo ook laminaat. Zie hier hoe u dat moet doen.