Thermostaten

Thermostaten

De thermostaat is een belangrijk onderdeel van de elektrische vloerverwarming, dat alles bepalend is voor het comfort, gebruik en energiezuinigheid van het systeem. Afhankelijk van de gebruikswensen heeft Quickheat-floor een aantal kwalitatief hoogwaardige thermostaten in het assortiment, van een slimme wifi-thermostaat tot een eenvoudige thermostaat met een handmatige draaiknop. Wordt Quickheat ingezet als hoofdverwarming, dan regelt de thermostaat de ruimtetemperatuur, voor bijverwaming wordt de vloertemperatuur ingesteld.

Onze thermostaten zijn speciaal voorgeprogrammeerd om de Quickheat-Floor elektrische vloerverwarming aan te sturen waardoor je optimaal kunt genieten van je vloerverwarming. Dankzij de slimme zelflerende thermostaten en verschillende programma’s kun je slim en efficiënt met je verwarming omgaan. De thermostaat regelt de temperatuur in de ruimte waar je vloerverwarming ligt, waardoor je de ruimte gericht kunt verwarmen op de momenten waarop je het nodig acht.  

Zekerheid van 35 jaar ervaring

Speedheat Nederland biedt zowel het merk Speedheat (met eigen warmteadviseurs en inclusief installatie) als Quickheat voor de professional die de installatie zelf wil uitvoeren. Speedheat werd in 1986 opgericht en voorziet sinds die tijd internationaal huizen en gebouwen van het unieke superdunne elektrische vloerverwarmingssysteem. In 1996 werd Speedheat Nederland opgericht, en sindsdien werden ook hier al vele woningen, gebouwen, schepen en projecten voorzien van het duurzame warmtecomfort van Speedheat. Onze ervaring delen wij graag met de professionals die samen met ons de schouders willen zetten onder de energietransitie!

Heb je een bedrijf en wil je dealer worden of heb je interesse om franchisenemer van Speedheat te worden? Klik op de link voor info en/of neem contact met ons op. Wij komen graag met jou in contact!

Producteigenschappen

Bij Quickheat-Floor staan we voor kwaliteit en dat is voor onze thermostaten niet anders. Met deze thermostaten bedien je eenvoudig je elektrische vloerverwarming om optimaal te genieten van de comfortabele warmte.

Op zoek naar een handleiding van uw thermostaat?

De technologische ontwikkelingen gaan snel: hoewel je nog een uitstekende thermostaat kunt hebben, kan het toch zijn dat jouw type niet meer in ons assortiment is. Je vindt hier het overzicht van alle handleidingen die wij ooit in het assortiment hebben gehad.

Je hebt dit product zojuist toegevoegd: