Thermostaten

De beste thermostaten voor jouw Quickheat-Floor elektrische vloerverwarming

Onze thermostaten zijn speciaal voorgeprogrammeerd om de Quickheat-Floor elektrische vloerverwarming aan te sturen waardoor je optimaal kunt genieten van jouw vloerverwarming. Dankzij de slimme zelflerende thermostaten en verschillende programma’s kun je slim en efficiënt met jouw verwarming omgaan. De thermostaat regelt de temperatuur in de ruimte waar je vloerverwarming ligt, waardoor je de ruimte gericht kunt verwarmen op de momenten waarop je het nodig acht. 

Digitale wifi klokthermostaat met touchscreen

Deze thermostaat is ook te bedienen via een applicatie op jouw smartphone of tablet. Op deze manier heb je te allen tijde inzicht in je ruimtetemperatuur en verbruik. Ben je bijvoorbeeld bij het weggaan vergeten je vloerverwarming uit te zetten? Geen probleem, het programma van jouw vloerverwarming thuis is eenvoudig te wijzigen. 

Digitale klokthermostaat met touchscreen

De Quickheat-Floor digitale klokthermostaat met touchscreen is een slimme zelflerende thermostaat waarbij je verschillende programma’s kunt selecteren die het gebruik van de elektrische vloerverwarming optimaal inregelen. Zo bevat deze thermostaat bijvoorbeeld verschillende energiebesparende functies. Een voorbeeld hiervan is open raam detectie: als de thermostaat detecteert dat er bijvoorbeeld een raam open staat, waardoor de temperatuur in de ruimte daalt, zal de thermostaat de vloerverwarming niet volle bak bijzetten om de temperatuurdaling te compenseren.

Ruimte thermostaat met vloervoeler

Deze thermostaat is uitermate geschikt om de vloerverwarming zelf aan te sturen. Je bepaalt aan de hand van de draaiknop de temperatuur van de vloerverwarming. De temperatuur is in te stellen tussen de 5°C en 40°C en is eenvoudig in en uit te schakelen via de schakelaar. Wanneer de thermostaat ingeschakeld is, brandt het LED-lampje in de bovenhoek. 

Al 35 jaar ervaring in elektrische vloerverwarming

Speedheat Nederland biedt zowel het merk Speedheat (met eigen warmteadviseurs en inclusief installatie) als Quickheat-Floor voor de professional die de installatie zelf wil uitvoeren. Speedheat werd in 1986 opgericht en voorziet sinds die tijd internationaal huizen en gebouwen van het unieke superdunne elektrische vloerverwarmingssysteem. In 1996 werd Speedheat Nederland opgericht, en sindsdien werden ook hier al vele woningen, gebouwen, schepen en projecten voorzien van het duurzame warmtecomfort van Speedheat. Onze ervaring delen wij graag met de professionals die samen met ons de schouders willen zetten onder de energietransitie!

Alle thermostaten in ons assortiment

Alle thermostaten in ons assortiment zijn geschikt om jouw Quickheat-Floor elektrische vloerverwarming te bedienen. Met onze thermostaten ben je verzekerd van een goed werkend, efficiënt en energiebesparende verwarming.

Je hebt dit product zojuist toegevoegd: