Quickheat-Floor Flex

Quickheat-Floor Flex

Quickheat-Floor Flex is een 1 mm dunne elektrische vloerverwarming op rol die geleverd wordt aan de aannemer/installateur, met alle benodigdheden en garantie. Ideaal voor situaties waar onze verwarmingsmatten net niet uitkomen. Het element dien je zelf op regelmatige afstand te lussen over de ondervloer. 

  • Laag vermogen: Met slechts 8W/m biedt Quickheat-Floor meer veiligheid en comfort, betere warmtespreiding voor behoud van de vloer (ook toepasbaar onder PVC). 
  • Installatiegemak: Dankzij het zelfklevende element eenvoudig te verdelen over de vloer. 
  • Flexibel: De elektrische vloerverwarming heeft een enkele aansluiting en geen retourdraad. 

Quickheat Flex is verkrijgbaar in verschillende vermogens. 

Te beleggen oppervlak met Quickheat-Floor Flex

Aanbevolen thermostaten voor een optimale werking van de vloerverwarming

Zekerheid van 35 jaar ervaring

Speedheat Nederland biedt zowel het merk Speedheat (met eigen warmteadviseurs en inclusief installatie) als Quickheat voor de professional die de installatie zelf wil uitvoeren. Speedheat werd in 1986 opgericht en voorziet sinds die tijd internationaal huizen en gebouwen van het unieke superdunne elektrische vloerverwarmingssysteem. In 1996 werd Speedheat Nederland opgericht, en sindsdien werden ook hier al vele woningen, gebouwen, schepen en projecten voorzien van het duurzame warmtecomfort van Speedheat. Onze ervaring delen wij graag met de professionals die samen met ons de schouders willen zetten onder de energietransitie!

Heb je een bedrijf en wil je dealer worden of heb je interesse om franchisenemer van Speedheat te worden? Klik op de link voor info en/of neem contact met ons op. Wij komen graag met jou in contact!

Video

Quickheat-Floor® kun je heel gemakkelijk, onder nagenoeg ieder type vloerbedekking, zelf installeren. Inbegrepen in het productpakket zit namelijk een uitgebreide handleiding, die je stap voor stap door de installatie begeleidt. Ook kun je de video hiernaast bekijken.

Producteigenschappen

Quickheat-Floor Basic en het hele assortiment in de webshop van Quickheat zijn gebaseerd op het gepatenteerde verwarmingselement van Speedheat met 35 jaar ervaring. De kracht  van Quickheat-Floor Basic zit met name in het praktische ‘twincore ’ element, waardoor het 2mm dunne systeem relatief snel aangelegd kan worden, zonder retourdraad. Het komt direct onder het vloeroppervlak te liggen waarbij de draden op 8cm. ‘opgelust’ zijn op een zelfklevende mat. Alle aangeboden systemen zijn elektrische infrarood verwarming, warmen zeer snel op, zijn even energiezuinig en net zo betrouwbaar. Rugbuddy Spiegelverwarming Infrarood panelen. Voor alle verwarmingsproducten geldt een fabrieksgarantie variërend van 2- 5 jaar.

Account aanmaken

Bestellen in de webshop is heel eenvoudig. Als bedrijf kun je jezelf aanmelden als dealer zodat bij een volgende bestelling jouw gegevens reeds bekend zijn in ons systeem; recente bestellingen zijn zichtbaar en er kunnen herhaalorders geplaatst worden. Een éénmalige bestelling plaatsen is natuurlijk ook mogelijk. Ga in dat geval naar de webshop, kies jouw product(en) en bestel. Meer informatie over dealer worden?

Je hebt dit product zojuist toegevoegd: