Over Ons

Rugbuddy

Quickheat-Floor, een eigen merk van Speedheat

Quickheat-Floor is een eigen merk van Speedheat Nederland. Wij bieden in ons assortiment twee lijnen: enerzijds het merk Speedheat met eigen warmteadviseurs en een full service installatieconcept, anderzijds Quickheat voor de professional die de installatie zelf wil uitvoeren. Heb je een vraag of opmerking over het door jou aangeschafte product van Quickheat, dan kun je contact opnemen met de organisatie van Speedheat Nederland. Wij helpen je graag verder!

Zekerheid van 35 jaar ervaring

Speedheat werd in 1986 opgericht als antwoord op de trage traditionele verwarmingssystemen (zoals CV of watervloerverwarming) die de hele dag aan stonden om een ruimte te verwarmen. Twee Nederlandse ingenieurs in Zuid-Afrika, Pieter Jansens en Paul de Pont, ontwikkelden een superdun, elektrisch verwarmingssysteem dat efficiënter met energie omging: een systeem dat snel opwarmt, flexibel is in te regelen en naadloos aansluit bij de wensen en levensstijl van de gebruikers. Het bleef de gedachte van waaruit het Speedheat verwarmingselement werd doorontwikkeld. In 1996 werd Speedheat Nederland opgericht, en sindsdien zijn ook hier al vele woningen, gebouwen, schepen en projecten voorzien van het duurzame verwarmingssysteem van Speedheat en Quickheat.

Betrouwbare kwaliteit en innovatie

Speedheat heeft altijd vooropgelopen in visie en productontwikkeling. Zo was Speedheat één van de pioniers in tegelverwarming, tapijtverwarming.

Met nieuwe technologische mogelijkheden volgden nieuwe ontwikkelingen. Deze nieuwe technologie helpt ook de gebruikers van Quickheat om duurzamer met energie om te gaan, zonder in te leveren aan warmtecomfort. Speedheat staat in alles voor bewezen innovatie. Onze kennis en ervaring delen wij graag met de professionals die samen met ons de schouders willen zetten onder de energietransitie!

Heb je een bedrijf en wil je dealer worden of heb je interesse om franchisenemer van Speedheat te worden? Klik op de link voor info en/of neem contact met ons op. Wij komen graag met jou in contact!