Laminaatverwarming

Laminaatverwarming

Elektrische infrarood vloerverwarming speciaal voor onder laminaat en houten vloeren

Nieuw in het Quickheat-Floor assortiment: elektrische infrarood vloerverwarming speciaal voor onder laminaat- en houten vloeren. Dankzij het speciale vermogen van 6 W/m²  en 105 W/m²  kan het verwarmingselement veilig onder laminaat en houten vloeren worden aangelegd. Ondanks het lagere vermogen per vierkante meter geeft de laminaatverwarming toch een aangename en comfortabele warmte af en geniet jij of jouw klant van een heerlijk verwarmde houten of laminaat vloer.

De laminaatverwarming is een 2 mm dun Twincore verwarmingselement gefabriceerd in folie waardoor de installatie eenvoudig is en de benodigde opbouwhoogte beperkt blijft. De laminaatverwarming is een nieuwe en praktische toevoeging aan het assortiment van Quickheat-Floor,  eenvoudig te installeren voor de doe-het-zelvers en professionals voor een comfortabele warmte in huis. Voor nieuwbouw mogelijk als hoofdverwarming, voor renovatie als extra warmte comfort voor jouw vloer (bijverwarming).

Quickheat-Floor laminaatverwarming

Zekerheid van 35 jaar ervaring

Speedheat Nederland biedt zowel het merk Speedheat (met eigen warmteadviseurs en inclusief installatie) als Quickheat voor de professional die de installatie zelf wil uitvoeren. Speedheat werd in 1986 opgericht en voorziet sinds die tijd internationaal huizen en gebouwen van het unieke superdunne elektrische vloerverwarmingssysteem. In 1996 werd Speedheat Nederland opgericht, en sindsdien werden ook hier al vele woningen, gebouwen, schepen en projecten voorzien van het duurzame warmtecomfort van Speedheat. Onze ervaring delen wij graag met de professionals die samen met ons de schouders willen zetten onder de energietransitie!

Heb je een bedrijf en wil je dealer worden of heb je interesse om franchisenemer van Speedheat te worden? Klik op de link voor info en/of neem contact met ons op. Wij komen graag met jou in contact!

Producteigenschappen

De laminaatverwarming en het hele assortiment in de webshop van Quickheat zijn gebaseerd op het gepatenteerde verwarmingselement van Speedheat met 35 jaar ervaring. De kracht van laminaatverwarming zit met name in het unieke zelfregulerende  Litze verwarmingselement dat  voor Speedheat Nederland B.V. wordt vervaardigd. De verwarming  heeft een volledig aardscherm,  is geïsoleerd en getest tot 5000 Volt, is waterdicht, corrosiebestendig, heeft een draagkracht van 100kg/cm2 en is tot slot slechts 1,2 mm dun. Het verwarmingselement heeft zelfregulerende  eigenschappen, wat betekent dat het minder warmte genereert naarmate de temperatuur hoger wordt. Ontworpen voor oppervlaktetemperaturen  tussen 27°C tot 30°C (kamertemperatuur ca. 20°C). Voor de laminaatverwarming geldt een fabrieksgarantie van 5 jaar.

Account aanmaken

Bestellen in de webshop is heel eenvoudig. Als bedrijf kun je jezelf aanmelden als dealer zodat bij een volgende bestelling jouw gegevens reeds bekend zijn in ons systeem; recente bestellingen zijn zichtbaar en er kunnen herhaalorders geplaatst worden. Een éénmalige bestelling plaatsen is natuurlijk ook mogelijk. Ga in dat geval naar de webshop, kies jouw product(en) en bestel. Meer informatie over dealer worden?