Infraroodpanelen

Infraroodpanelen

WallBuddy® infrarood wandverwarmingspanelen zijn wit, 2,5 cm dik en gevat in een neutraal aluminium frame. Ze worden geleverd inclusief montageset, handleiding en aansluitsnoer met stekker. De panelen zijn voorzien van een Speedheat verwarmingselement en worden gefabriceerd in eigen fabriek volgens IEC 60335-2-30 veiligheidseisen en CE-conformiteitseisen. De verwarmingspanelen hebben lagere vermogens dan de meeste andere in de markt. De maximale temperatuur van het infraroodpaneel bedraagt 65 °C. Dit is veiliger en aangenamer. Hang de panelen bij voorkeur naast of schuin tegenover elkaar voor voldoende stralingswarmte.

Let op: wij hebben geen showroom. Je kunt dus geen afspraak maken of spontaan langskomen voor een bezichtiging.

Infraroodpanelen voor muur én plafond

De infraroodpanelen voor muur én plafond zijn uitgevoerd in een frameless metalen design voorziet u uw woon- of werkruimtes van een comfortabele infraroodverwarming tegen een zeer scherpe prijs. De  infraroodpanelen zijn voorzien van een universeel ophangsysteem. Hierdoor kunt u het paneel zowel horizontaal als verticaal aan de muur of het plafond ophangen. Voor optimaal gebruik, adviseren wij om de infraroodpanelen te combineren met thermostaat en plug-in set. Hierdoor hoeft u niet telkens de stekker in en uit het stopcontact te halen en kunt u de temperatuur volledig naar uw eigen wens instellen. Ook functioneert de infrarood verwarming daarmee het meest energiezuinig.

Let op: wij hebben geen showroom. Je kunt dus geen afspraak maken of zomaar langkomen voor een bezichtiging.

Voor optimaal gebruik van uw infraroodpanelen

Deze thermostaat plug-in set is ideaal incombinatie met infraroodpanelen die voorzien zijn van een stekker. Dit product bestaat uit een thermostaat en een draadloze radiografische stekker. Deze stekker is één van de kleinste ontvangers met 16A schakelcapaciteit op de markt en kan dus het complete assortiment infraroodpanelen regelen. De thermostaat en radiografische stekker zijn reeds met elkaar verbonden en kunnen direct worden ingezet.

Zekerheid van 35 jaar ervaring

Speedheat Nederland biedt zowel het merk Speedheat (met eigen warmteadviseurs en inclusief installatie) als Quickheat voor de professional die de installatie zelf wil uitvoeren. Speedheat werd in 1986 opgericht en voorziet sinds die tijd internationaal huizen en gebouwen van het unieke superdunne elektrische vloerverwarmingssysteem. In 1996 werd Speedheat Nederland opgericht, en sindsdien werden ook hier al vele woningen, gebouwen, schepen en projecten voorzien van het duurzame warmtecomfort van Speedheat. Onze ervaring delen wij graag met de professionals die samen met ons de schouders willen zetten onder de energietransitie!

Heb je een bedrijf en wil je dealer worden of heb je interesse om franchisenemer van Speedheat te worden? Klik op de link voor info en/of neem contact met ons op. Wij komen graag met jou in contact!

Producteigenschappen

Infraroodstraling heeft dankzij de natuurlijke warmte een positieve werking op de mens: net als de warmte van de zon! Infrarood verwarming biedt daarom ook meer comfort bij lagere kamertemperaturen. Op een kille voorjaarsdag kunnen de aangename warmtestralen van het verwarmingspaneel snel extra warmte creëren op de plek waar u zit. Energiezuinig, een hoog rendement en een snelle opwarmtijd: de drie hoofdredenen om te kiezen voor infrarood verwarmingspanelen. Bovendien zijn onze infraroodpanelen stekkerklaar!

 

Account aanmaken

Bestellen in de webshop is heel eenvoudig. Je kunt een account aanmaken zodat bij een volgende bestelling jouw gegevens reeds bekend zijn in ons systeem; recente bestellingen zijn zichtbaar en er kunnen herhaalorders geplaatst worden. Een éénmalige bestelling plaatsen is natuurlijk ook mogelijk. Ga in dat geval naar de webshop, kies jouw product(en) en bestel.

Je hebt dit product zojuist toegevoegd: