Laminaatverwarming

Laminaatverwarming

Nieuw in het Quickheat-Floor assortiment: elektrische infrarood vloerverwarming speciaal voor onder laminaat- en houten vloeren. Dankzij het speciale vermogen van 6 W/m²  en 105 W/m²  kan het verwarmingselement veilig onder laminaat en houten vloeren worden aangelegd. Ondanks het lagere vermogen per vierkante meter geeft de laminaatverwarming toch een aangename en comfortabele warmte af en geniet jij of jouw klant van een heerlijk verwarmde houten of laminaat vloer.

De laminaatverwarming is een 2 mm dun Twincore verwarmingselement gefabriceerd in folie waardoor de installatie eenvoudig is en de benodigde opbouwhoogte beperkt blijft. De laminaatverwarming is een nieuwe en praktische toevoeging aan het assortiment van Quickheat-Floor, eenvoudig te installeren voor de doe-het-zelvers en professionals voor een comfortabele warmte in huis. Voor nieuwbouw mogelijk als hoofdverwarming, voor renovatie als extra warmte comfort voor jouw vloer (bijverwarming).

Zekerheid van 35 jaar ervaring

Speedheat Nederland biedt zowel het merk Speedheat (met eigen warmteadviseurs en inclusief installatie) als Quickheat voor de professional die de installatie zelf wil uitvoeren. Speedheat werd in 1986 opgericht en voorziet sinds die tijd internationaal huizen en gebouwen van het unieke superdunne elektrische vloerverwarmingssysteem. In 1996 werd Speedheat Nederland opgericht, en sindsdien werden ook hier al vele woningen, gebouwen, schepen en projecten voorzien van het duurzame warmtecomfort van Speedheat. Onze ervaring delen wij graag met de professionals die samen met ons de schouders willen zetten onder de energietransitie!

Heb je een bedrijf en wil je dealer worden of heb je interesse om franchisenemer van Speedheat te worden? Klik op de link voor info en/of neem contact met ons op. Wij komen graag met jou in contact!

Producteigenschappen

We adviseren om de laminaatverwarming aan te brengen op een geschikte ondervloer voor laminaat en i.v.m. de functionaliteit van het systeem en de garantie  de laminaatverwarming te combineren met één van onze slimme klokthermostaten om de temperatuur efficiënt en eenvoudig aan te sturen. De klokthermostaten kunnen naar wens ingesteld worden op ruimte- of vloertemperatuur. Tevens beschikken ze over een instelling voor vloerbegrenzing om de maximum temperatuur van uw laminaatvloer te bewaken.

De werkwijze/vloeropbouw is als volgt 1) door fabrikant geadviseerde ondervloer leggen 2) aanleggen van de laminaatverwarming 3) laminaatvloer leggen.

Account aanmaken

Bestellen in de webshop is heel eenvoudig. Als bedrijf kun je jezelf aanmelden als dealer zodat bij een volgende bestelling jouw gegevens reeds bekend zijn in ons systeem; recente bestellingen zijn zichtbaar en er kunnen herhaalorders geplaatst worden. Een éénmalige bestelling plaatsen is natuurlijk ook mogelijk. Ga in dat geval naar de webshop, kies jouw product(en) en bestel. Meer informatie over dealer worden?

Je hebt dit product zojuist toegevoegd: