Quickheat-Floor Flex elektrische vloerverwarming

Quickheat-Floor Flex elektrische vloerverwarming

Het doe-het-zelf pakket bij uitstek op het gebied van elektrische vloerverwarming van slechts 1 mm dun voor onder elke vloer.

De Quickheat-Floor Flex is een alles-in-één pakket met het 1 mm dun verwarmingselement op rol wat op flexibele wijze op drie verschillende vermogens per m² kan worden geïnstalleerd. Samen met afstandstape en zelfklevend wapeningsgaas voor een precieze en secuur installatie. Dankzij de montage bovenop de vloer en de minimaal benodigde opbouwhoogte is hakken en frezen niet nodig. De Quickheat-Floor past op en onder elk type vloer en is uitermate geschikt als bijverwarming, maar ook hoofdverwarming. 

  • Minder afwerkmateriaal nodig dankzij dun element van slechts 1 mm.
  • Meer ruimte voor vloerisolatie dankzij dun element van slechts 1 mm.
  • Snel op temperatuur door plaatsing vlak onder het vloeroppervlak.
  • Altijd secuur te werk dankzij de bijgeleverde afstandsmarkeringstape op 105, 133, 160 of 185 W/m².
  • 5 jaar fabrieksgarantie en indien nodig een professionele reparatieservice dankzij de vakkennis en jarenlange ervaring van Speedheat.

Het 1 mm dunne verwarmingssysteem neemt weinig ruimte in beslag waardoor het ideaal te combineren is met vloerisolatie. Heb je geen ruimte onder je vloer om te isoleren en wil je de vloerverwarming aanbrengen op een bestaande vloer, ook dit is geen probleem, met de minimale opbouwhoogte van 2 mm kun je de vloerverwarming nagenoeg in elke situatie onder de dekvloer aanleggen. 

Met de speciaal ontwikkelde afstandsmarkeringstape kan de elektrische vloerverwarming eenvoudig en secuur worden bevestigd op de ondergrond. Door de verschillende symbolen is het mogelijk om de vloerverwarming op verschillende vermogens per m² worden aangelegd, te weten 105 W/m² (+) 133 W/m² (▲), 160 W/m² () of 185 W/m² (). Hierdoor kan de Quickheat-Floor Flex elektrische vloerverwarming voor zowel hoofdverwarming als bijverwarming worden gebruikt. 

Let op: De verwarming dient pas geïnstalleerd te worden nadat alle kluswerkzaamheden afgerond zijn om kans op beschadiging te beperken!

Zekerheid van 35 jaar ervaring

Speedheat Nederland biedt zowel het merk Speedheat (met eigen warmteadviseurs en inclusief installatie) als Quickheat voor de professional die de installatie zelf wil uitvoeren. Speedheat werd in 1986 opgericht en voorziet sinds die tijd internationaal huizen en gebouwen van het unieke superdunne elektrische vloerverwarmingssysteem. In 1996 werd Speedheat Nederland opgericht, en sindsdien werden ook hier al vele woningen, gebouwen, schepen en projecten voorzien van het duurzame warmtecomfort van Speedheat. Onze ervaring delen wij graag met de professionals die samen met ons de schouders willen zetten onder de energietransitie!

Heb je een bedrijf en wil je dealer worden of heb je interesse om franchisenemer van Speedheat te worden? Klik op de link voor info en/of neem contact met ons op. Wij komen graag met jou in contact!

Producteigenschappen

Quickheat-Floor Basic en het hele assortiment in de webshop van Quickheat zijn gebaseerd op het gepatenteerde verwarmingselement van Speedheat met 35 jaar ervaring. De kracht  van Quickheat-Floor Basic zit met name in het praktische ‘twincore ’ element, waardoor het 2mm dunne systeem relatief snel aangelegd kan worden, zonder retourdraad. Het komt direct onder het vloeroppervlak te liggen waarbij de draden op 8cm. ‘opgelust’ zijn op een zelfklevende mat. Alle aangeboden systemen zijn elektrische infrarood verwarming, warmen zeer snel op, zijn even energiezuinig en net zo betrouwbaar. Voor de Quickheat Basic en Flex geldt een fabrieksgarantie van 5 jaar.

Account aanmaken

Bestellen in de webshop is heel eenvoudig. Als bedrijf kun je jezelf aanmelden als dealer zodat bij een volgende bestelling jouw gegevens reeds bekend zijn in ons systeem; recente bestellingen zijn zichtbaar en er kunnen herhaalorders geplaatst worden. Een éénmalige bestelling plaatsen is natuurlijk ook mogelijk. Ga in dat geval naar de webshop, kies jouw product(en) en bestel. Meer informatie over dealer worden?