Installatiemateriaal

Installatiemateriaal

Wanneer je één van onze Quickheat-Floor Basic of Flex pakketten koopt ontvang je een all-in-one pakket waar al het benodigde installatiemateriaal bij in zit. Wil je graag extra materiaal bij- of nabestellen is dit natuurlijk mogelijk. Zo hebben we bijvoorbeeld een diverse installatiematerialen die jou helpen bij de voorbereiding om de elektrische vloerverwarming van Quickheat-Floor zo optimaal mogelijk aan te leggen. 

SpuitPrimer  

Deze Speedheat spuitlijm is ideaal als vloerprimer, dit product zorgt voor een goede hechting tussen de elektrische vloerverwarming en de ondergrond. Een spuitbus bevat 500 ml en wordt standaard toegevoegd aan het Quickheat-Floor Basic en Flex pakket. 

Dubbelzijdig tape 

Van de blanco dubbelzijdige tape hebben we 1 formaat van 5 meter in ons assortiment die standaard wordt  bijgeleverd.  

Afstandsmarkeringstape Quickheat-Floor Flex 

Met de speciaal ontwikkelde afstandsmarkeringstape kan de elektrische vloerverwarming eenvoudig en secuur worden bevestigd op de ondergrond. Door de verschillende symbolen is het mogelijk om de vloerverwarming op verschillende vermogens per m2 worden aangelegd, te weten 105W/m2, 133 W/m2, 160 W/m2 of 185 W/m2. Hierdoor kan de Quickheat-Floor Flex elektrische vloerverwarming voor zowel hoofdverwarming als bijverwarming worden gebruik.  

  • 185 W/m2 160 W/m2 ▲ 133 W/m2 + 105 W/m2 

Standaard wordt de afstandsmarkeringstape met symbolen bijgeleverd bij het Quickheat-Floor Flex pakket. 

Antislip ondertapijt 

Het antislip ondertapijt is een adhesieve mat met anti-slipfunctie wat een dubbele functie heeft wanneer je deze onder je tapijtverwarming plaatst. Enerzijds voorkomt de antislip functie gevaarlijke situaties. Door het antislip deel voorkom je geschuif, uitglijden en blijft de tapijtverwarming nagenoeg op zijn plaats blijft liggen wanneer deze op een gladde ondervloer ligt. Anderzijds heeft het ondertapijt een isolerende functie, wat bijdraagt aan het opwarmproces van de elektrische tapijtverwarming. De isolerende functie gaat warmteverlies tegen waardoor de tapijtverwarming eerder op temperatuur is. 

Zekerheid van 35 jaar ervaring

Speedheat Nederland biedt zowel het merk Speedheat (met eigen warmteadviseurs en inclusief installatie) als Quickheat voor de professional die de installatie zelf wil uitvoeren. Speedheat werd in 1986 opgericht en voorziet sinds die tijd internationaal huizen en gebouwen van het unieke superdunne elektrische vloerverwarmingssysteem. In 1996 werd Speedheat Nederland opgericht, en sindsdien werden ook hier al vele woningen, gebouwen, schepen en projecten voorzien van het duurzame warmtecomfort van Speedheat. Onze ervaring delen wij graag met de professionals die samen met ons de schouders willen zetten onder de energietransitie!

Heb je een bedrijf en wil je dealer worden of heb je interesse om franchisenemer van Speedheat te worden? Klik op de link voor info en/of neem contact met ons op. Wij komen graag met jou in contact!

Producteigenschappen

Quickheat-Floor Basic en het hele assortiment in de webshop van Quickheat zijn gebaseerd op het gepatenteerde verwarmingselement van Speedheat. Het verschil zit met name in de praktische ‘twincore ’, waardoor het systeem niet 1 maar 2 mm dun is. Verder is het even energiezuinig en net zo betrouwbaar. Ook Quickheat-Floor ligt direct onder het oppervlak met een grote dichtheid element?? per m2: het vermogen per meter is lager dan vergelijkbare producten, wat veiliger en comfortabeler is en beter voor de vloer. Bovendien warmt het tot 5x sneller op dan vergelijkbare producten! Op alle producten geldt een fabrieksgarantie van 5 jaar.

Meer technische info in bullets (leest snel, doelgroep heeft weinig tijd …

Account aanmaken

Bestellen in de webshop is heel eenvoudig. Als bedrijf kun je jezelf aanmelden als dealer zodat bij een volgende bestelling jouw gegevens reeds bekend zijn in ons systeem; recente bestellingen zijn zichtbaar en er kunnen herhaalorders geplaatst worden. Een éénmalige bestelling plaatsen is natuurlijk ook mogelijk. Ga in dat geval naar de webshop, kies jouw product(en) en bestel. Meer informatie over dealer worden?

Je hebt dit product zojuist toegevoegd: