Retourbeleid

Retourbeleid

Graag verzoeken we je bij ontvangst van de goederen deze te inspecteren.

Let op: De kosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze verschillen per vervoerder dus raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Speedheat geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht dien je dit binnen 14 kalenderdagen kenbaar maken door de ingevulde de pakbon te retourneren of middels het retourformulier. Daarna krijg je nog een 14 kalenderdagen de tijd op het product daadwerkelijk naar ons terug te zenden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag uiterlijk 14 kalenderdagen na ontvangst van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Je leest meer over ons retourbeleid in onze algemene verkoopwaarden.