Installatiemateriaal

Installatiemateriaal

Quickheat-Floor Basic wordt standaard compleet geleverd met alles wat je nodig hebt om Quickheat-Floor elektrische vloerverwarming te installeren. Uiteraard is het mogelijk om extra installatieproducten mee of na te bestellen.

Materialen die je kunt bijbestellen:

  • Afstandsmarkeringstape
  • Dubbelzijdige tape
  • Spuitprimer

Voor onder de Rugbuddy®  adviseren wij een anti-slip ondertapijt bij te bestellen bij onze tapijtverwarming.

  • Antislip ondertapijt voor onder tapijtverwarming

Overige producten:

  • Infrarood temperatuurmeter

Zekerheid van 35 jaar ervaring

Speedheat Nederland biedt zowel het merk Speedheat (met eigen warmteadviseurs en inclusief installatie) als Quickheat voor de professional die de installatie zelf wil uitvoeren. Speedheat werd in 1986 opgericht en voorziet sinds die tijd internationaal huizen en gebouwen van het unieke superdunne elektrische vloerverwarmingssysteem. In 1996 werd Speedheat Nederland opgericht, en sindsdien werden ook hier al vele woningen, gebouwen, schepen en projecten voorzien van het duurzame warmtecomfort van Speedheat. Onze ervaring delen wij graag met de professionals die samen met ons de schouders willen zetten onder de energietransitie!

Heb je een bedrijf en wil je dealer worden of heb je interesse om franchisenemer van Speedheat te worden? Klik op de link voor info en/of neem contact met ons op. Wij komen graag met jou in contact!

Producteigenschappen

Je hebt dit product zojuist toegevoegd: