Tapijtverwarming

RugBuddy tapijtverwarming

RugBuddy® tapijtverwarming geeft comfortabele, onzichtbare en geruisloze warmte en is geschikt voor onder elk tapijt, karpet of vloerkleed met een juten rug. De RugBuddy® geeft extra comfort, bijv. in de zithoek, en fungeert naast de andere verwarming in huis.

 • Comfortabele bijverwarming
 • Ideaal voor in de zithoek of eetkamer
 • Eenvoudig te installeren en in gebruik
 • Een dimmer of thermostaat zijn overbodig
 • Ook geschikt voor een houten vloer

Door het extra comfort op de plaats(en) waar je veel zit is het mogelijk dat de kamerthermostaat 1 of 2 graden lager kan dan je gewend bent. Let wel: de mate van comfort die je ervaart is afhankelijk van de basistemperatuur in huis, de grootte van de RugBuddy tapijtverwarming en hoe lang hij aan staat. Voor een optimaal comfort adviseren wij je de tapijtverwarming bij aanwezigheid in huis aangeschakeld te laten. Bij afwezigheid kan deze uitgeschakeld worden, evenals bijv. ‘s nachts. De RugBuddy® is in principe bij-verwarming en dient als aanvulling naast jouw andere verwarming. Wij adviseren je om het ondertapijt mee te bestellen, dit heeft een drie-voudige functie:

 1. anti-slip (veiligheid)
 2. isolatie
 3. bescherming van jouw RugBuddy® tapijtverwarming

Let op: Het formaat van het ondertapijt is standaard 2 x 2,9 meter. Je dient deze zelf nog in de door jou gewenste maat te knippen.

Anti-slip ondertapijt
Voor een optimaal comfort adviseren wij voor alle ondervloeren om een antislip ondertapijt met isolerende functie onder de tapijtverwarming te leggen. Dit heeft een drie-voudige functie:

 1. Anti-slip (veiligheid!)
 2. Isolatie
 3. Bescherming van de RugBuddy

Het antislip ondertapijt kun je eenvoudig meebestellen in de webshop.

Altijd warme voeten met onze verwarmingsmat FootBuddy

 • FootBuddy verwarmingsmat

  0 out of 5

  Elektrische voetverwarmingsmat van 0,50 x 1,00 meter (80W) in de kleur grijs voorzien van een stekker voor eenvoudige en snelle installatie. Overal te gebruiken en ideaal om koude voeten tegen…

  167,10

Zekerheid van 35 jaar ervaring

Speedheat Nederland biedt zowel het merk Speedheat (met eigen warmteadviseurs en inclusief installatie) als Quickheat voor de professional die de installatie zelf wil uitvoeren. Speedheat werd in 1986 opgericht en voorziet sinds die tijd internationaal huizen en gebouwen van het unieke superdunne elektrische vloerverwarmingssysteem. In 1996 werd Speedheat Nederland opgericht, en sindsdien werden ook hier al vele woningen, gebouwen, schepen en projecten voorzien van het duurzame warmtecomfort van Speedheat. Onze ervaring delen wij graag met de professionals die samen met ons de schouders willen zetten onder de energietransitie!

Heb je een bedrijf en wil je dealer worden of heb je interesse om franchisenemer van Speedheat te worden? Klik op de link voor info en/of neem contact met ons op. Wij komen graag met jou in contact!

Producteigenschappen

De RugBuddy® tapijtverwarming en het hele assortiment in de webshop van Quickheat zijn gebaseerd op het gepatenteerde verwarmingselement van Speedheat met 35 jaar ervaring. De kracht van de RugBuddy® zit met name in het unieke zelfregulerende  Litze verwarmingselement dat  voor Speedheat Nederland B.V. wordt vervaardigd. De verwarming  heeft een volledig aardscherm,  is geïsoleerd en getest tot 5000 Volt, is waterdicht, corrosiebestendig, heeft een draagkracht van 100kg/cm2 en is tot slot slechts 1,2 mm dun waardoor je de RugBuddy® niet zult zien of voelen onder het tapijt, alleen de warmte. Het verwarmingselement heeft zelfregulerende eigenschappen, wat betekent dat het minder warmte genereert naarmate de temperatuur hoger wordt. Ontworpen voor oppervlaktetemperaturen  tussen 27°C tot 30°C (kamertemperatuur ca. 20°C). Een dimmer of thermostaat is niet nodig en zelfs overbodig.  Voor de RugBuddy® geldt een fabrieksgarantie van 2 jaar.

Account aanmaken

Bestellen in de webshop is heel eenvoudig. Je kunt een account aanmaken zodat bij een volgende bestelling jouw gegevens reeds bekend zijn in ons systeem; recente bestellingen zijn zichtbaar en er kunnen herhaalorders geplaatst worden. Een éénmalige bestelling plaatsen is natuurlijk ook mogelijk. Ga in dat geval naar de webshop, kies jouw product(en) en bestel.

Je hebt dit product zojuist toegevoegd: