Blog

FAQ

U kunt - tegen vergoeding - assistentie op locatie krijgen van de dichtstbijzijnde Quickheat-Floor vakman bij u in de buurt. Hieraan zijn kosten verbonden. Om een afspraak te maken belt u tel. 0900 - 4015001.
U hoeft enkel het te beleggen vrije vloeroppervlak te berekenen. In een badkamer bijvoorbeeld, hoeft u de ruimte die het bad en/of het toilet in beslag neemt, niet mee te tellen. Quickheat-Floor is heel flexibel aan te leggen echter het aantal m2 mag niet te veel afwijken want het element mag niet verknipt of verkort worden. (advies: beter een iets kleiner formaat kiezen) Let op: dat u het verwarmingselement niet kapot knipt!
De fabrieksgarantie bedraagt 60 maanden. Zie voor aanvullende informatie hierover onze garantievoorwaarden.
Dit is alleen mogelijk indien u een kvk nummer heeft en werkzaam bent in de bouwwereld. Wij zullen uw aanvraag beoordelen en bij bevestiging van uw aanvraag, ontvangt u per post de persoonlijke inlogcode incl. het Quickheat informatie pakket. Hier kunt u zich aanmelden voor dealerschap!
Niets aan de hand. Voer hier uw email adres in en u ontvangt een link waarbij u uw wachtwoord opnieuw kunt instellen.
Bij een storing kan het om een fabrieksfout gaan, echter het kan ook dat de draad tijdens het installeren is beschadigd. Dit kunnen wij alleen ter plekke ondervinden, vandaar dat u bij een storing het beste contact op neemt met ons via 0117 - 401 500. Vervolgens ontvangt u van ons een storingsbrief en zullen wij de vestiging bij u in de buurt contacteren om de storing te komen oplossen. Hieraan zijn kosten verbonden. Bekijk ons storingsbeleid.
Het laminaat dient gelegd te worden volgens de voorschriften van de fabrikant. Deze voorschriften er dus altijd bij pakken.
Absoluut! Elk Quickheat-Floor element wordt in water getest voor het de fabriek verlaat. Bovendien zorgt de meegeleverde Klikspaan ervoor dat het systeem continu gecontroleerd wordt tijdens de montage.
Quickheat-Floor heeft een rendement van meer dan 99,9%. Alle elektriciteit wordt omgezet in warmte. Het energieverbruik hangt in belangrijke mate af van de vloerisolatie en van uw persoonlijke verwarmingsgedrag. Dus hoe bewuster u met de energie omgaat, hoe zuiniger het in gebruik is. Daarbij warmt ons systeem super snel op, wel 15x keer sneller dan bij traditionele vloerverwarming op water. Daardoor gaat er minder energie verloren en u kunt zelf de temperatuur afzonderlijk per ruimte regelen.
Jazeker, ieder Quickheat-Floor© element is 100% veilig. Mede door de geïsoleerde Tefzel© isolatie met coaxiaal omvlochten aardscherm, is stroomlekkage onmogelijk. Let wel: aansluiting dient te geschieden volgens de NEN.