Tapijtverwarming-FLOORFLEX

RugBuddy tapijtverwarming

Een snelle, geruisloze en comfortabele warmte dankzij onze ultradunne verwarmingsmat voor onder elk tapijt, karpet of vloerkleed met de Rugbuddy® tapijtverwarming.

  • Comfortabele bijverwarming
  • Ideaal voor in de zithoek of eetkamer
  • Eenvoudig te installeren en in gebruik

Anti-slip ondertapijt
Voor alle ondervloeren adviseren wij om een antislip ondertapijt met isolerende functie onder de tapijtverwarming te leggen, dit voor de bescherming van het verwarmingselement en je vloer. Tevens voorkomt het uitglijden en heeft het ondertapijt een isolerende functie wat de opwarmsnelheid van de mat bevorderd. Het antislip ondertapijt kun je eenvoudig meebestellen in de webshop.

Zekerheid van 35 jaar ervaring

Speedheat Nederland biedt zowel het merk Speedheat (met eigen warmteadviseurs en inclusief installatie) als Quickheat voor de professional die de installatie zelf wil uitvoeren. Speedheat werd in 1986 opgericht en voorziet sinds die tijd internationaal huizen en gebouwen van het unieke superdunne elektrische vloerverwarmingssysteem. In 1996 werd Speedheat Nederland opgericht, en sindsdien werden ook hier al vele woningen, gebouwen, schepen en projecten voorzien van het duurzame warmtecomfort van Speedheat. Onze ervaring delen wij graag met de professionals die samen met ons de schouders willen zetten onder de energietransitie!

Producteigenschappen

De Rugbuddy® tapijtverwarming en het hele assortiment in de webshop van Quickheat zijn gebaseerd op het gepatenteerde verwarmingselement van Speedheat met 35 jaar ervaring. De kracht van de Rugbuddy ® zit met name in het unieke zelfregulerende  Litze verwarmingselement dat  voor Speedheat Nederland B.V. wordt vervaardigd. De verwarming  heeft een volledig aardscherm,  is geïsoleerd en getest tot 5000 Volt, is waterdicht, corrosiebestendig, heeft een draagkracht van 100kg/cm2 en is tot slot slechts 1,2 mm dun waardoor je de RugBuddy® niet zult zien of voelen onder het tapijt, alleen de warmte. Het verwarmingselement heeft zelfregulerende  eigenschappen, wat betekent dat het minder warmte genereert naarmate de temperatuur hoger wordt. Ontworpen voor oppervlaktetemperaturen  tussen 27°C tot 30°C (kamertemperatuur ca. 20°C). Voor de Rugbuddy® geldt een fabrieksgarantie van 2 jaar.

Account aanmaken

Bestellen in de webshop is heel eenvoudig. Je kunt een account aanmaken zodat bij een volgende bestelling jouw gegevens reeds bekend zijn in ons systeem; recente bestellingen zijn zichtbaar en er kunnen herhaalorders geplaatst worden. Een éénmalige bestelling plaatsen is natuurlijk ook mogelijk. Ga in dat geval naar de webshop, kies jouw product(en) en bestel.

Je hebt dit product zojuist toegevoegd: