Voordelen

Zekerheid van 30 jaar ervaring

Speedheat Nederland biedt zowel het merk Speedheat (met eigen warmteadviseurs en inclusief installatie) als Quickheat voor de professional die de installatie zelf wil uitvoeren. Speedheat werd in 1986 opgericht en voorziet sinds die tijd internationaal huizen en gebouwen van het unieke superdunne elektrische vloerverwarmingssysteem. In 1996 werd Speedheat Nederland opgericht, en sindsdien werden ook hier al vele woningen, gebouwen, schepen en projecten voorzien van het duurzame warmtecomfort van Speedheat. Onze ervaring delen wij graag met de professionals die samen met ons de schouders willen zetten onder de energietransitie!

Producteigenschappen

Quickheat-Floor Basic en het hele assortiment in de webshop van Quickheat zijn gebaseerd op het gepatenteerde verwarmingselement van Speedheat. Het verschil zit met name in de praktische ‘twincore ’, waardoor het systeem niet 1 maar 2 mm dun is. Verder is het even energiezuinig en net zo betrouwbaar. Ook Quickheat-Floor ligt direct onder het oppervlak met een grote dichtheid element?? per m2: het vermogen per meter is lager dan vergelijkbare producten, wat veiliger en comfortabeler is en beter voor de vloer. Bovendien warmt het tot 5x sneller op dan vergelijkbare producten! Op alle producten geldt een fabrieksgarantie van 5 jaar.

Meer technische info in bullets (leest snel, doelgroep heeft weinig tijd …

Account aanmaken

Bestellen in de webshop is heel eenvoudig. Als je een account aanmaakt, wordt de volgende keer dat je inlogt direct de juiste korting verrekend voor jou als professional. Bovendien kun je online je recente bestellingen zien en dus ook heel gemakkelijk een herhaalorder plaatsen.