Quickheat-Floor Basic Categorie

Quickheat-Floor Basic

Quickheat-Floor Basic twin core is slechts een 2 mm dunne elektrische vloerverwarming op zelfklevende mat met alle benodigdheden en garantie. 

Let op! Deze pakketten zijn zonder thermostaat, deze kunnen los worden toegevoegd. 

Het Quickheat-Floor Basic twin core verwarmingselement wordt gefabriceerd in eigen fabriek volgens IEC 60335-2 30 veiligheidseisen en CE conformiteitseisen.

  • Installatiegemak: De zelfklevende mat verdeelt het systeem snel, glad en gelijk over de vloer.
  • Twincore element: De elektrische vloerverwarming heeft een enkele aansluiting en geen retourdraad.
  • Laag vermogen: Met slechts 8W/m en 130 W/m² biedt Quickheat-Floor meer veiligheid en comfort, betere warmtespreiding voor behoud van de vloer (ook toepasbaar onder PVC).

Quickheat-Floor is verkrijgbaar in diverse afmetingen die met elkaar kunnen  worden gecombineerd om tot de gewenste (grotere) oppervlakten te komen.

Aanbevolen thermostaten voor een optimale werking van de elektrische infrarood vloerverwarming

Zekerheid van 35 jaar ervaring

Speedheat Nederland biedt zowel het merk Speedheat (met eigen warmteadviseurs en inclusief installatie) als Quickheat voor de professional die de installatie zelf wil uitvoeren. Speedheat werd in 1986 opgericht en voorziet sinds die tijd internationaal huizen en gebouwen van het unieke superdunne elektrische vloerverwarmingssysteem. In 1996 werd Speedheat Nederland opgericht, en sindsdien werden ook hier al vele woningen, gebouwen, schepen en projecten voorzien van het duurzame warmtecomfort van Speedheat. Onze ervaring delen wij graag met de professionals die samen met ons de schouders willen zetten onder de energietransitie!

Producteigenschappen

Quickheat-Floor Basic en het hele assortiment in de webshop van Quickheat zijn gebaseerd op het gepatenteerde verwarmingselement van Speedheat met 35 jaar ervaring. De kracht  van Quickheat-Floor Basic zit met name in het praktische ‘twincore ’ element, waardoor het 2mm dunne systeem relatief snel aangelegd kan worden, zonder retourdraad. Het komt direct onder het vloeroppervlak te liggen waarbij de draden op 8cm. ‘opgelust’ zijn op een zelfklevende mat. Alle aangeboden systemen zijn elektrische infrarood verwarming, warmen zeer snel op, zijn even energiezuinig en net zo betrouwbaar. Voor de Quickheat Basic en Flex geldt een fabrieksgarantie van 5 jaar.

Account aanmaken

Bestellen in de webshop is heel eenvoudig. Als bedrijf kun je jezelf aanmelden als dealer zodat bij een volgende bestelling jouw gegevens reeds bekend zijn in ons systeem; recente bestellingen zijn zichtbaar en er kunnen herhaalorders geplaatst worden. Een éénmalige bestelling plaatsen is natuurlijk ook mogelijk. Ga in dat geval naar de webshop, kies jouw product(en) en bestel. Meer informatie over dealer worden?

Je hebt dit product zojuist toegevoegd:

Let op:

Vergeet niet apart een thermostaat te bestellen bij dit product.